Sicilská pomazánka
Chuť sušených rajčat s česnekem, mořskou rybkou ančovičkou a olivami se snoubí v sicilské pomazánce. Ochutnat ji doporučuje Štěpánka Kutišová, odborná garantka pořadu Přírodní lékárna.
Suroviny:
450 gramů na slunci sušených rajčat v oleji scezených a nahrubo nasekaných
1 filátko z ančovičky rozmačkané s rajčaty
½ šálku řeckých oliv nahrubo nasekaných
4 stroužky utřeného česneku
¼ šálku nahrubo nasekaných kaparů
Suroviny jednoduše smíchejte a podávejte s topinkami.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka