Cibulová polévka
Cibule patří do rodiny přírodních antibiotik, může být skvělým pomocníkem v době viróz. Připravte si třeba jednoduchou polévku podle receptu výživové poradkyně Štěpánky Kutišové.
Ingredience
- 300 gramů cibule
- 50 gramů másla
- 1 litr zeleninového vývaru
- grahamový rohlík, nebo celozrnná bageta
Cibuli oloupeme, posekáme nadrobno a osmahneme dozlatova na másle.
Přidáme zeleninový vývar a necháme vařit asi 1 minutu.
Naplníme do polévkových misek a podáváme s grahamovým pečivem, bagetou, případně krutony.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.