Nejnovější
-
Jídlo
Svatomartinská husa a chuťovky z Itálie
Pečená husa a oslava patří ke svátku svatého Martina, proto Petr Stupka poradí, jak husu upéct, aby byla opravdu vynikající. K tomu přidá pár chuťovek z cesty po Itálii.
-
Jídlo
Jak správně péct svatomartinskou husu? Nejprve na prsou, pak na zádech
Když se pustíte do přípravy velké drůbeže, je nutné počítat s pozvolným a dlouhodobým pečením. Naprosto zásadní je zároveň průběžné podlévání a přelévání.
-
Jídlo
Králík na talíři
Konzumace králičího masa v Česku se zvyšuje, receptů ale zatím v kuchařských knihách mnoho není. Kulinář Petr Stupka proto nabízí své tipy, jak jemné dietní maso zpracovat.
-
Jídlo
Lotrinský králík
Jak upéct králíka? Kulinář Petr Stupka přináší inspiraci z Lotrinska, tedy území na severovýchodě Francie. Maso tu pečou se zeleninou, prorostlou slaninou a bílým vínem.
-
Jídlo
Zvěřina a také světoznámý koláč, který vznikl omylem
Jak zpracovat zvěřinu, poradí kulinář Petr Stupka. Podělí se o variace na téma ragú a tipy na nejlepší pečínku. Řeč ale bude i o světoznámém koláči, který vznikl omylem.
-
Jídlo
Šípková omáčka k pečené zvěřině
Se šípkovou, nebo se zelím? V jednom českém filmu se na tom nemohli dohodnout, a tak nejlepší asi je postupně vyzkoušet obojí. Petr Stupka nabízí návod na šípkovou omáčku.
-
Jídlo
Zvěřina v kuchyni – recepty a tipy kulináře Petra Stupky
Zvěřina je hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Připomene své paštikové desatero, poradí, jak vykouzlit ten nejlepší guláš, a přidá několik fíglů na pečínku.
-
Jídlo
Recepty ze zvěřiny – zámecká paštika a masový koláč
Podzim je ideální čas na divočinu a zvěřinové hody. Kromě guláše nebo polévky můžete vyzkoušet paštiku a jelení koláč podle Petra Stupky. Určitě vám budou chutnat.
-
Jídlo
Recepty z ryb, především věhlasného třeboňského kapra
Třeboňský kapr v hlavní roli. Ve vedlejších rolích lín, amur, candát a štika. Rybí bude Kuchařské čarování Petra Stupky, blíží se totiž výlov rybníka Rožmberk.
-
Jídlo
Lomnický kapr
Velmi jednoduchý, ale skvělý rybí recept nabízí kulinář Petr Stupka. Porce kapra stačí pouze pokrýt vrstvou bylinkové strouhanky a upéct v troubě na plechu.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
Další pořady
-
Country dostavník
Hodinové setkání s evergreeny i novinkami naší scény country, folku a trampské písně, doplněné originálními verzemi písniček.