Nejnovější
-
Jídlo
Poslové jara v kuchyni, kouzla s vejci a sladká omeleta Monako
Kopřivy, bršlice, medvědí česnek a další bylinky ovládnou Kuchařské čarování. Petr Stupka se věnuje poslům jara v kuchyni. K tomu přidá několik kouzel s vejci a specialitu.
-
Jídlo
Jarní ovesné svítečky
To první, co na jaře vylezlo ze země, přidávaly naše babičky do polévek, omáček a také různých omeletek. Připravovaly tak například jarní lívanečky (svítečky) s bylinami.
-
Jídlo
Placky všeho druhu z celého světa
Indické čapátí, plněné tortilly, luštěninové lívanečky, zapečené palačinky a také kaiserschmorn čili císařský trhanec. Rozmanité placky připraví kulinář Petr Stupka.
-
Jídlo
Tortilly s trhaným vepřovým masem
Chcete připravit nějakou chuťovku, netradiční večeři? Vítaným tipem může být recept Petra Stupky. Když maso upečete předem, je příprava pokrmu už velmi jednoduchá a rychlá.
-
Jídlo
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Je období půstu, a tak se kulinář Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování zaměří na luštěniny. Nabídne recepty na sekanou z čočky, cizrnové krokety nebo fazolový burger.
-
Jídlo
Fazolové krokety
Hledáte zajímavou přílohu k jídlu, navíc ještě v trochu zdravější variantě? Zkuste krokety z bílých fazolí podle Petra Stupka. Chutnají i samotné, třeba jako předkrm.
-
Jídlo
Nejčerstvější zelenina, jarní klíčky a výhonky
100 gramů naklíčené čočky má výživovou hodnotu čtyř vajec a k tomu vlákninu a vitamin C. Jak si snadno a za pár korun tento poklad vypěstovat, poradí kulinář Petr Stupka.
-
Jídlo
Nejzdravější a nejčerstvější zelenina pro každého
Naklíčená semínka jsou jednoznačně nejlepším zdrojem energie proti jarní únavě, říká kulinář Petr Stupka. Nechte naklíčit obyčejnou čočku a za pár korun získáte poklad.
-
Jídlo
Masopustní dobroty z celého světa a vzpomínek posluchačů
Masopust je tématem Kuchařského čarování kulináře Petra Stupky. Bude mluvit o dobrotách z různých koutů světa, přidá recepty na speciality ze škvarků či roládu z krkovičky
-
Jídlo
Semla, skandinávský dezert
Semla je skandinávská masopustní pochoutka. Jde o bochánky z kynutého těsta s mandlovou náplní a šlehačkou. Tradiční severský dezert může být zpestřením na vašem stole.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
Další pořady
-
Životopisy
Pořad v pěti pokračováních vypráví formou rozhovoru životní příběh známé osobnosti naší historie.