Nejnovější
-
Jídlo
Borůvkové knedlíky a další lahůdky s tímto úžasným lesním pokladem
Druhé červencové Kuchařské čarování bude podle tradice borůvkové. V Borovanech na Českobudějovicku se totiž koná Borůvkobraní a na něm nebude chybět kulinář Petr Stupka.
-
Jídlo
3 recepty na borůvkové knedlíky – klasické venkovské, tvarohové se žahourem a chlastací
Borůvky jsou prevencí proti očním poruchám, zlepšují náladu, léčí bolístky v ústech a hodí se pro diabetiky. Proč si z nich tedy nepřipravit typickou sladkou dobrotu?
-
Jídlo
Letní ovoce v kuchyni
Jak využít letní ovoce v kuchyni, probere ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Samozřejmě nabídne recept na ovocný koláč, ale chybět nebudou ani jiné pochutiny.
-
Jídlo
Letní ovocné hity: osvěžující sorbet a dezert flameri
Ovocné sorbety v létě letí. Skvěle osvěží a navíc jsou zdravé. Sorbet je vlastně ovocná zmrzlina nebo chladivý zmrzlinový nápoj. Doporučuje se podávat po hlavním pokrmu.
-
Jídlo
Inspirace z italské kuchyně
Veskrze italské je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nabídne recepty na tradiční italské gnocchi, těstoviny i sladkou smetanovou tečku.
-
Jídlo
Pravé italské risotto
Když jede kuchař Petr Stupka na dovolenou, vždy tam i vaří. Stačí nakoupit místní suroviny a dobrota je na stole. Přivezl tak inspiraci třeba na pravé italské rizoto.
-
Jídlo
Alpská kuchyně, zvláště pak tyrolská
Jak uvařit špecle, a to hned na několik způsobů, poradí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Dále připraví speciální kaspressknödel a nakonec kaiserschmarrn s jahodami.
-
Jídlo
Přílohy ke grilovanému masu a dobroty z jahod
Inspiraci na salsy, dipy a další přílohy ke grilovanému masu nabídne ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Poté obrátí pozornost k typickému červnovému ovoci, jahodám.
-
Jídlo
Jak využít jahody? Bublanina, jahodový dort s tvarohem, tartar, osvěžující koktejly
Jahody jsou symbolem začínajícího léta a také blahodárným zdrojem síly a energie. Pomáhají mimo jiné očistit tělo od jedovatých látek a zmírnit některé obtíže při trávení.
-
Jídlo
Tipy a fígle pro letní grilování
Kulinář Petr Stupka se v Kuchařském čarování znovu zaměří na letní grilování. Nabídne tipy na své oblíbené speciality – grilbagetu, mletá masa, ovoce na grilu a další.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
Další pořady
-
Šalom alejchem
Magazín o židovském životě u nás i ve světě. O kultuře, náboženství, osobnostech. O židovské současnosti i historii.
-
Country dostavník
Hodinové setkání s evergreeny i novinkami naší scény country, folku a trampské písně, doplněné originálními verzemi písniček.
-
Na cestě
Je dávnou specialitou naší malé země, že o víkendech vyrážejí z měst trampové s nabalenými usárnami, teletinami, krosnami či prostě baťohy a směřují do přírody.