Nejnovější
-
Jídlo
Tradiční pokrmy z oblasti Středozemí
Na těstoviny, bulgur, kuskus a luštěniny se tentokrát ve svém Kuchařském čarování zaměří kulinář Petr Stupka. Nabídne totiž recepty na tradiční pokrmy z oblasti Středozemí.
-
Jídlo
Kuchařské čarování s houbami
Houby vybral jako hlavní téma svého Kuchařského čarování kulinář Petr Stupka. Uvařte si společně s ním houbové knedlíky, upečte hubník a připravte i další houbové lahůdky.
-
Jídlo
Velká houbová kuchařka Petra Stupky. Recepty na omáčku, smaženici, nákyp, čalamádu a další pokrmy
Při houbaření si užijete čerstvého vzduchu a můžete přinést skvělou surovinu. Houby jsou zdravé a obsahují velmi málo kalorií. A těch možností, jak je využít v kuchyni!
-
Jídlo
Borůvkové knedlíky a další lahůdky s tímto úžasným lesním pokladem
Druhé červencové Kuchařské čarování bude podle tradice borůvkové. V Borovanech na Českobudějovicku se totiž koná Borůvkobraní a na něm nebude chybět kulinář Petr Stupka.
-
Jídlo
3 recepty na borůvkové knedlíky – klasické venkovské, tvarohové se žahourem a chlastací
Borůvky jsou prevencí proti očním poruchám, zlepšují náladu, léčí bolístky v ústech a hodí se pro diabetiky. Proč si z nich tedy nepřipravit typickou sladkou dobrotu?
-
Jídlo
Letní ovoce v kuchyni
Jak využít letní ovoce v kuchyni, probere ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Samozřejmě nabídne recept na ovocný koláč, ale chybět nebudou ani jiné pochutiny.
-
Jídlo
Letní ovocné hity: osvěžující sorbet a dezert flameri
Ovocné sorbety v létě letí. Skvěle osvěží a navíc jsou zdravé. Sorbet je vlastně ovocná zmrzlina nebo chladivý zmrzlinový nápoj. Doporučuje se podávat po hlavním pokrmu.
-
Jídlo
Inspirace z italské kuchyně
Veskrze italské je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nabídne recepty na tradiční italské gnocchi, těstoviny i sladkou smetanovou tečku.
-
Jídlo
Pravé italské risotto
Když jede kuchař Petr Stupka na dovolenou, vždy tam i vaří. Stačí nakoupit místní suroviny a dobrota je na stole. Přivezl tak inspiraci třeba na pravé italské rizoto.
-
Jídlo
Alpská kuchyně, zvláště pak tyrolská
Jak uvařit špecle, a to hned na několik způsobů, poradí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Dále připraví speciální kaspressknödel a nakonec kaiserschmarrn s jahodami.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
Další pořady
-
Folklorní notování
Tradice, písničky, zvyky a řemesla našich předků, jak se dodnes dochovaly v našich regionech.
-
Pochoutkový rok
Kulinární magazín, ve kterém soutěží vaše posluchačské recepty. Rok 2025 je na sladko. Pochlubte se svým rodinným sladkým receptem a vyhrajte!
-
Divadlo pro vaše uši
Ponořte se do hlubin archivu mluveného slova a vychutnejte si to nejlepší v podání legendárních českých herců, komiků a vypravěčů.