Hudebně zábavný večer v režii Dalibora Gondíka a Miroslava Surky a s Dashou sklidil velký úspěch

„Moje koncepce je postavena na povídání s Dashou. Na tom by asi nebylo ještě nic originálního, ale já mám v plánu se s ní bavit o čemkoli jiném než o hudbě a zpěvu.“ To prozradil známý moderátor Dalibor Gondík před hudebně zábavným pořadem, který 23. dubna roku 2014 sklidil ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice velký úspěch u publika.

Dominantním aktérem a autorem scénáře byl právě Dalibor Gondík. Ten programem nejenom slovem provázel a zpovídal hosta večera, populární zpěvačku Dashu, ale byl také jako velmi dobrý bubeník součástí jazzové formace, kterou dále tvořili saxofonista Tomáš Křemeňák, pianista Jiří Pešek, basista Antonín Šturma a trumpetista a hráč na křídlovku Miroslav Surka, Moravan žijící už delší dobu na jihu Čech.

A Miroslav Surka, člen několika elitních bandů a výborný muzikant doprovázející i Karla Gotta, sestavu špičkových muzikantů tehdy před devíti roky v sále U Tří lvů vedl.

K příjemnému večeru, jehož hostem byla Dasha, se vrátíme v Koncertních ozvěnách od Tří lvů ještě jednou za týden. A to už se dostane nejenom k mluvenému, ale také k tomu zpívanému slovu Dasha.

Ale tentokrát vám ze zmíněného koncertu v podání výborných jazzmenů zahrajeme skladby Beatrice od Sammyho Riverse, No Regret od vynikajícího australského multiinstrumentalisty Jamese Morrisona a One More Once od dominikánského, Grammy oceněného pianisty Michela Camila.

autor: Jiří Kasal
Spustit audio

Související