Přejít k hlavnímu obsahu
Český Rozhlas
  • iRozhlas
  • Program
  • mujRozhlas
  • Stanice
  • O rozhlase

Poslouchejte živě

Stanice Audioarchiv Podcasty
  • Podcasty
  • Komentáře
  • Kultura
  • Sport
  • Jak nás naladíte
  • Hry, četby, povídky
  • Věda
  • Náboženství
  • Digitální rádio
  • Historie
  • Příroda
  • Publicistika v obraze
  • Zelená vlna
  • Radiotéka - Kupte si audioknihu
  • Rozhlasový poplatek
České Budějovice
Přehrát
  • Program
  • Audioarchiv
  • Kamery

Jídlo

  • Program
  • Pořady
  • Audioarchiv
  • Playlisty
  • Lidé
  • Kamery
  • O nás
  • Jak nás naladíte
  • Kontakt
  • Naše akce
  • O čem se mluví
  • Orchestr
  • Recepty
  • Video
  • Zprávy

Vejce v hlavní roli – vařená, smažená, pošírovaná, míchaná a také v omeletách na nekonečno způsobů

11. únor 2025
Kuchařské čarování

Hlavní ingrediencí Kuchařského čarování Petra Stupky jsou tentokrát vejce. Připomene, jak je správně vařit, smažit, pošírovat i míchat a přidá tipy na omelety v nekonečných variacích. Jako recept týdne pak nabídne dort jako sachr.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Sdílet
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Spustit audio
  • Všechny díly pořadu na mujRozhlas

Mohlo by vás zajímat

  • Ilustrační foto | foto: Shutterstock
    Ilustrační foto | foto: Shutterstock

    Dort „jako sachr“

  • Ilustrační foto | foto: Shutterstock
    Ilustrační foto | foto: Shutterstock

    Vejce na stovky způsobů – plněná, vařená, zastřená, míchaná, v salátu, v kelímku i do omelet

  • Ilustrační foto | foto:  Freedigitalphotos.net
    Ilustrační foto | foto:  Freedigitalphotos.net

    Co s vařenými vejci po Velikonocích? Zkuste přeliv, salát nebo aspik

Jak nás naladíte na DABu

Více z pořadu

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Shutterstock
    Přehrát

    Borůvkové knedlíky a další lahůdky s tímto úžasným lesním pokladem

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Profimedia
    Přehrát

    Letní ovoce v kuchyni

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Fotobanka Pixabay
    Přehrát

    Inspirace z italské kuchyně

  • Přehrát
    Kaiserschmarrn | foto: Fotobanka Pixabay
    Přehrát

    Alpská kuchyně, zvláště pak tyrolská

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

Hurvínkovy příhody 5

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

  • Zámek

    Franz Kafka

    Koupit
  • Tajemný protivník

    Agatha Christie

    Koupit
  • Nedokončený portrét

    Agatha Christie

    Koupit

Český rozhlas
Zprávy
Koronavirus
Stanice
eShop
mujRozhlas
Živé vysílání
Audioarchiv
Podcasty
Mobilní aplikace
O nás
Jak nás naladíte
Nápověda
Lidé v rádiu
Kariéra
Kontakt
Rozhlasový poplatek
Sledujte nás
Facebook
X
Youtube
Instagram
LinkedIn
Český rozhlas

Cookies Osobní údaje Podmínky užití English

© 1997-2025 Český rozhlas