Odpovědi na časté kuchařské dotazy

Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Italové mají pizzu a Francouzi palačinky, které berou velmi vážně (ilustrační foto)

O gratinování, konfitování, sachr dortu, francouzských palačinkách nebo dezertu Pavlova bude řeč v Kuchařském čarování, které Petr Stupka sestavil z posluchačských dotazů.

autor: Petr Stupka | zdroj:
Spustit audio

Související

  • Dort „jako sachr“

    Tento jednoduchý recept kulináře Petra Stupky přinese zaručený výsledek.

  • Jahodová Pavlova

    Pavlova je australský dezert pojmenovaný po ruské primabaleríně Anně Pavlové. Připravuje se tak, že se sušené kousky sněhové hmoty kombinují se šlehačkou a ovocem.

  • Palačinky bez mouky

    Recept na palačinky bez mouky poslala do pořadu Dámská jízda Jana Píchová z Českých Budějovic. „Jsou perfektní a díky tvarohu jemné, i za půl dne jsou výborné,“ napsala.