Asijská inspirace pro vaši kuchyni

V Kuchařském čarování se kulinář Petr Stupka na přání posluchačů zaměří především na asijskou inspiraci. Vysvětlí, jak se připravuje vývar z hovězího masa na polévku pho, jaký je ten správný recept na pokrm zvaný šuang-si a jak nejlépe udělat smažené čínské nudle. K tomu přidá trochu čarodějnický kuchařský kalendář.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Thajské nudle s kuřecím masem a kokosovým mlékem

    Zpestřete si jídelníček exotikou! Tento recept je poměrně jednoduchý a každý, kdo ho ochutná, je překvapen jeho lahodností.

  • Čočka po indicku

    Závan Orientu může ozvláštnit vaše každodenní vaření. Kulinář Petr Stupka nabízí tip na vegetariánský pokrm z čočky, který je zdravý, levný a tělu dodá kvalitní živiny.

  • Speciální slanečkový salát s rýžovými nudlemi

    Asi znáte bramborový salát se slanečky, ale Petr Stupka nabízí recept na trochu jinou variantu. Hlavní součást tvoří rýžové nudle, ledový salát, porce slanečků a cibule.

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.