Malé letní menu podle kulináře Petra Stupky

Malé letní menu připravil pro své Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka. Nabídne recepty na rychlou zeleninovou polévku podle babičky, plněnou cuketu podávanou s kuskusem a starodávný koláč upečený za chvilku.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Rajčatová polévka s cuketou

    Polévku z rajského protlaku, do které se přidává i cuketa, případně dýně, připravuje kulinář Petr Stupka. Zkuste recept podle autora rozhlasového Kuchařského čarování i vy.

  • Rybízový koláč z kyšky

    Vláčný a zároveň velmi vydatný je koláč podle receptu Petra Stupky. Lehkou kyselost mu propůjčuje rybíz, takže se recept hodí na léto, ale můžete použít i mražené ovoce.

  • Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa

    Gratinované, česky řečeno zapékané, cukety můžete připravit na mnoho způsobů. Pokrm může mít konzistenci sekané fáše ztužené vejci nebo můžete zvolit vrstvení surovin.