Losos podle receptu kuchaře Romana Pauluse a chřestová bábovka herečky Terezy Bebarové

21. květen 2024

V Kuchařském čarování tentokrát upečeme lososa podle receptu věhlasného kuchaře Romana Pauluse a chřestovou bábovku podle receptu herečky Terezy Bebarové. A samozřejmě se kulinář Petr Stupka podělí i o další gastronomické zážitky.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Chřestový salát

    Mladé výhonky chřestu jsou očistné a omlazující. Hodí se třeba do lehkého salátu s tuňákem, rajčaty a ředkvičkami. Zkuste ho připravit podle receptu kulináře Petra Stupky.

  • Nejoblíbenější bábovka Petra Stupky

    Štamprlička rumu a vaječného koňaku zpestřuje bábovku, kterou má nejraději kulinář Petr Stupka. Recept nabízí posluchačům svého rozhlasového pořadu Kuchařské čarování.

  • Šumavský pstruh cibulář

    Zapomenutý recept ze staré Šumavy objevil kulinář Petr Stupka. Pstruh cibulář je snadný a chutný. Stačí koupit ryby a pár základních surovin, večeře je pak hotová rychle.

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.