Losos podle receptu kuchaře Romana Pauluse a chřestová bábovka herečky Terezy Bebarové
V Kuchařském čarování tentokrát upečeme lososa podle receptu věhlasného kuchaře Romana Pauluse a chřestovou bábovku podle receptu herečky Terezy Bebarové. A samozřejmě se kulinář Petr Stupka podělí i o další gastronomické zážitky.
Související
-
Chřestový salát
Mladé výhonky chřestu jsou očistné a omlazující. Hodí se třeba do lehkého salátu s tuňákem, rajčaty a ředkvičkami. Zkuste ho připravit podle receptu kulináře Petra Stupky.
-
Nejoblíbenější bábovka Petra Stupky
Štamprlička rumu a vaječného koňaku zpestřuje bábovku, kterou má nejraději kulinář Petr Stupka. Recept nabízí posluchačům svého rozhlasového pořadu Kuchařské čarování.
-
Šumavský pstruh cibulář
Zapomenutý recept ze staré Šumavy objevil kulinář Petr Stupka. Pstruh cibulář je snadný a chutný. Stačí koupit ryby a pár základních surovin, večeře je pak hotová rychle.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.