Pastrami, salát gado-gado, smažená rýže a další kulinářské tipy Petra Stupky

29. červenec 2025

Kuchařské čarování bude pestré. Kulinář Petr Stupka zodpoví některé dotazy posluchačů, vysvětlí, co je to pastrami a jak připravit salát gado-gado, nabídne svůj nejlepší recept na smaženou rýži a přidá sladkou tečku v podobě minidortíčků s ovocem.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

    Mohlo by vás zajímat

    Nejposlouchanější

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

    Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

    jak_klara_obratila_na web.jpg

    Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

    Koupit

    Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.