Pastrami, salát gado-gado, smažená rýže a další kulinářské tipy Petra Stupky
29. červenec 2025
Kuchařské čarování bude pestré. Kulinář Petr Stupka zodpoví některé dotazy posluchačů, vysvětlí, co je to pastrami a jak připravit salát gado-gado, nabídne svůj nejlepší recept na smaženou rýži a přidá sladkou tečku v podobě minidortíčků s ovocem.
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.