Jablíčka z ráje v kuchyni

Rajčata v salátech, polévka z rajčat ve vysokohorském provedení, plněná a zapékaná rajčata, speciální omáčka z pečených rajčat a k tomu ještě rajčatová apatyka i encyklopedie a něco sladkého na závěr. To je náplň Kuchařského čarování Petra Stupky, který si tentokrát přinesl do kuchyně jablíčka z ráje.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Rajčatová polévka s cuketou

    Polévku z rajského protlaku, do které se přidává i cuketa, případně dýně, připravuje kulinář Petr Stupka. Zkuste recept podle autora rozhlasového Kuchařského čarování i vy.

  • Kečup podle babičky

    Kečup obvykle kupujeme v obchodě, ale zvláště v době, kdy vrcholí sezona rajčat, můžeme zkusit připravit i vlastní domácí. Kulinář Petr Stupka nabízí tradiční recept.

  • Kuře v sýru pečené na rajčatech

    V pořadu Kuchařské čarování se Petr Stupka podělil už o nespočet receptů. Jeden z nich pochází ze Švýcarska. Zkuste jednoduché a chutné kuře v sýru pečené na tomatech.