Dorty a krémy, ale také speciality z vepře
Recepty na dorty a krémy k jejich promazání, ale také tři vepřové speciality, které sám velice rád připravuje při různých příležitostech, nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.
Související
-
Dort „jako sachr“
Jednoduchý recept kulináře Petra Stupky přinese zaručený výsledek. Dezert, který připomíná tradiční vídeňský sachr dort, potěší členy rodiny i nečekanou návštěvu.
-
Piškotová roláda téměř bez mouky
O svůj osvědčený recept na sladký dezert z nadýchaného těsta se podělil kulinář Petr Stupka, autor oblíbeného rozhlasového Kuchařského čarování.
-
Nepečený dort z jablek a skořicové řezy
Dva sladké recepty nabízí návštěvníkům webu Českého rozhlasu České Budějovice kulinář Petr Stupka. K inspiraci na nepečený dort z jablek přidává i tip na skořicové řezy.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Historická detektivka z doby, kdy byl hrad Zlenice novostavbou. Radovan Šimáček jako průkopník žánru časově předběhl i Agathu Christie!
Vladimír Kroc, moderátor


Zločin na Zlenicích hradě
Šlechtici, kteří se sešli na Zlenicích, aby urovnali spory vzniklé za vlády Jana Lucemburského, se nepohodnou. Poté, co je jejich hostitel, pan Oldřich ze Zlenic, rafinovaně zavražděn, tudíž padá podezření na každého z nich. Neunikne mu ani syn zlenického pána Jan, jemuž nezbývá než doufat, že jeho přítel Petr Ptáček celou záhadu rozluští...