Dobroty z lehounké piškotové hmoty

Základní recept na piškot a pak jeho různé varianty – vídeňský, válečný, téměř bez mouky nebo úplně bezlepkový. Pečení lehounké piškotové hmoty je hlavním tématem Kuchařského čarování kulináře Petra Stupky.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Piškotová roláda téměř bez mouky

    O svůj osvědčený recept na sladký dezert z nadýchaného těsta se podělil kulinář Petr Stupka, autor oblíbeného rozhlasového Kuchařského čarování.

  • Dort „jako sachr“

    Jednoduchý recept kulináře Petra Stupky přinese zaručený výsledek. Dezert, který připomíná tradiční vídeňský sachr dort, potěší členy rodiny i nečekanou návštěvu.

  • Nepečený dort z jablek a skořicové řezy

    Dva sladké recepty nabízí návštěvníkům webu Českého rozhlasu České Budějovice kulinář Petr Stupka. K inspiraci na nepečený dort z jablek přidává i tip na skořicové řezy.