Kulinář Petr Stupka servíroval na výlovu rybníka Rožmberk svou rybí polévku

Kuchařské čarování s Petrem Stupkou a Českým rozhlasem České Budějovice na výlovu rybníka Rožmberk

Rybáři opět lovili největší český rybník Rožmberk. Akce tradičně přilákala tisíce lidí, kteří přijeli kvůli rybářskému řemeslu, ale také rodinné zábavě a kulinářským zážitkům.

Právě kulinářský zážitek nabídl Petr Stupka se svým Kuchařským čarováním, které znáte z vysílání Českého rozhlasu České Budějovice. Pod hrází Rožmberka ho návštěvníci mohli potkat v sobotu.

Už od ranních hodin servíroval svou rybí polévku. Poradil také, jak dokonale zbavit kapra kostí, a zodpověděl i další kuchařské dotazy. Rozhlasový stánek s rybí specialitou měl úspěch, krátce se tu zastavila dokonce kostýmovaná delegace z doby Rožmberků.

Spustit audio

Související