Kulinář Petr Stupka servíroval na výlovu rybníka Rožmberk svou rybí polévku

12. říjen 2019

Rybáři opět lovili největší český rybník Rožmberk. Akce tradičně přilákala tisíce lidí, kteří přijeli kvůli rybářskému řemeslu, ale také rodinné zábavě a kulinářským zážitkům.

Právě kulinářský zážitek nabídl Petr Stupka se svým Kuchařským čarováním, které znáte z vysílání Českého rozhlasu České Budějovice. Pod hrází Rožmberka ho návštěvníci mohli potkat v sobotu.

Už od ranních hodin servíroval svou rybí polévku. Poradil také, jak dokonale zbavit kapra kostí, a zodpověděl i další kuchařské dotazy. Rozhlasový stánek s rybí specialitou měl úspěch, krátce se tu zastavila dokonce kostýmovaná delegace z doby Rožmberků.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.