Kulinář Petr Stupka servíroval na výlovu rybníka Rožmberk svou rybí polévku

12. říjen 2019

Rybáři opět lovili největší český rybník Rožmberk. Akce tradičně přilákala tisíce lidí, kteří přijeli kvůli rybářskému řemeslu, ale také rodinné zábavě a kulinářským zážitkům.

Právě kulinářský zážitek nabídl Petr Stupka se svým Kuchařským čarováním, které znáte z vysílání Českého rozhlasu České Budějovice. Pod hrází Rožmberka ho návštěvníci mohli potkat v sobotu.

Už od ranních hodin servíroval svou rybí polévku. Poradil také, jak dokonale zbavit kapra kostí, a zodpověděl i další kuchařské dotazy. Rozhlasový stánek s rybí specialitou měl úspěch, krátce se tu zastavila dokonce kostýmovaná delegace z doby Rožmberků.

Spustit audio

Související