Jídla z mletého masa a tipy na jeho kombinace s jinými surovinami

16. květen 2023

Rozšmelcované maso a jeho využití v kuchyni je hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Nabízí své recepty na domácí sekanou, biftečky, masové krokety a další.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Vrbovečtí vrabci

    Recept na jednoduché masové jídlo, k jehož přípravě potřebujeme jen pár surovin, nabízí autor pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka. Osmažte si doma vrbovecké vrabce.

  • Rožmberská paštika

    Paštika je pochoutkou králů. Měli jste už její rybí variantu? Doma ji snadno zvládnete připravit a chutnat bude také královsky! Recept nabízí kulinář Petr Stupka.

  • Kuřecí roláda s žemlovou nádivkou

    Svinutý plát masa s náplní se připravuje už stovky let. Svůj osvědčený recept má i autor pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka. Vyzkoušejte jeho kuřecí roládu.

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.