Eva Kadlčáková: Elfí experiment

Extravagantní elf Evžen, estrádní eso & enfant terrible evropského eskamotérství, exceloval extraordinérními erotickými eskapádami. Espešly exotická estetika extrovertního elfa elektrizovala. Exemplárně elipsoidní elefantka Ela.

„Elo, enormní ekvivalente epesní elity,“ enumeroval Evžen exaltovaně, „exempláři extenzívní existence, extrémní elegance a ef ef efektní exkluzivity, Elo, esence extrovní extratřídy, embléme elementární energie, erbe extatické empirie … eee… en bloc extrudovaný edene, eviduji eminentní emoce en face tvému elefantnímu exteriéru! Ergo expektuji explicitní exekuci! “

„Evergreen, Evžene!“ embargovala elfa emancipovaná Ela, „eliminuj encyklopedickou exhibici, egomanickou eloži a existenciální erozi, egocentrický ekvilibristo, a exportuj se! Elfí embryo a elefant? Evidentní extrém!“

Elefantčina expresivní etuda elevovala Evžena ex post k epice. Emigroval ergonomickou érovkou, v exilu experimentoval s estrogeny a etablovaný, externí expert na eros se s elánem, jako echo, exportoval k Ele.

Eva Kadlčáková: Cyril a Cilka

Deštník, déšť, dívka, počasí

Cedí. Crčí a cáká. Celé Česko ceďák čekalo. Cedry, čimišníky a cesmíny, i cukety, cibule a česneky z čerstva cucají čeřené čůrky.

„Ejhle eskymo a espreso, Elo,“ exponoval eskamotér Evžen Ele ešus a esšálek s elixírem a esenciálními estrogeny evokujícími euforii, empatii a eudaimonismus. „Exni to,“ execíroval Elu.

„Eslipak nebudu evidovat ekzém?“

„Eventualita ekzému eliminována, Elo.“

Elefantka Ela exla elixír. „Éééééch!“ explodovala v extázi – což je eufemismus. Eldorádo to bylo! Erotická erupce! Z elefantčina epicentra eskalovala v éter, eros expandoval everywhere!

„Epochální!“ editovala epizodu Ela. A exklamovala elfímu eskamotérovi Evženovi emoce for ever!

Ende!

Spustit audio

Související