Anna Pospíšilová

specialistka komunikace

Zajišťuje propagaci stanice a komunikaci s posluchači i partnery.

Co dělám v rozhlase:
V Českém rozhlase České Budějovice mám na starosti marketing a komunikaci. Domlouvám mediální partnerství a spolupráce, starám se o dobré jméno naší rozhlasové stanice v očích veřejnosti. Dále se věnuji obchodním aktivitám – prodeji reklamního času a sponzoringu nebo pronájmu studií.

Před rozhlasem:
Narodila jsem se v Praze, ale vyrostla jsem v jihočeské vesničce Srnín u Českého Krumlova. Po absolvování Biskupského gymnázia v Českých Budějovicích jsem nastoupila na pedagogickou fakultu Jihočeské univerzity, obor anglický a německý jazyk. Moje touha pracovat byla ale silnější, a tak jsem školy zanechala a začala pracovat v obchodním oddělení u rakouské firmy Data Dialog v Grazu. Poté jsem ještě pár let pracovala v německé firmě Baierl & Demmelhuber kousek od Mnichova. Celkem jsem v zahraničí strávila pět let. Práce v rozhlase je splněním mého dlouholetého přání pracovat s lidmi, kteří mají co dočinění s hudbou nebo je pro ně hudba celoživotní láskou, tak jako pro mne..

Co mě baví:
Moje dcery, protože s nimi se nikdy nenudím a pokaždé mne dokáží překvapit. Ráda se potkávám s lidmi všech generací a miluji hudbu. Hraji na flétny všech možných druhů a zpívám v několika hudebních uskupeních. V zimě ráda s rodinou relaxuji doma u pěkného filmu a v létě na chatě u Malše, kde koukáme na všechny ty odstíny zelené a cítíme se naprosto spokojeni.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové