Španělské a řecké Kuchařské čarování

18. červenec 2023

Co jsou to tapas? Jak připravit skvělou španělskou paellu? A co si uvařit z řecké kuchyně? Na tyto otázky odpoví ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Rajčatová polévka s cuketou

    Polévku z rajského protlaku, do které se přidává i cuketa, případně dýně, připravuje kulinář Petr Stupka. Zkuste recept podle autora rozhlasového Kuchařského čarování i vy.

  • Čočka po indicku

    Závan Orientu může ozvláštnit vaše každodenní vaření. Kulinář Petr Stupka nabízí tip na vegetariánský pokrm z čočky, který je zdravý, levný a tělu dodá kvalitní živiny.

  • Minestrone z Lombardie

    Čas od času se hodí okrášlit jídelníček zahraničním receptem. Zkusit můžete třeba klasickou italskou polévku minestrone. Jak ji správně připravit, zjistil Petr Stupka