Předvánoční Kuchařské čarování – punč, cukroví a bramborový salát
Tradiční punč, pár tipů na vánoční cukroví a několik variant bramborového salátu. Recepty, které posluchače vždy během adventu zajímají, připomíná ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka.
Související
-
Vánoční cukroví – vyzkoušejte klasické recepty i zdravější varianty z vloček, špaldy nebo fazolí
Sladkosti neodmyslitelně patří k Vánocům ve většině domácností. Receptů je celá řada. Zkuste osvědčenou klasiku podle Petra Stupky i několik druhů zdravějšího cukroví.
-
Kulinářské tipy a fígle pro přípravu štědrovečerního menu
Rybí polévka, smažený kapr, bramborový salát a vánočka se budou servírovat na Štědrý den. Kuchař Petr Stupka proto přináší několik tipů, jak dobře zvládnout přípravu.
-
Vánoční cukroví podle osvědčených rodinných receptů Petra Stupky
Po celý adventní čas bývá pořad Kuchařské čarování zaplněn nejrůznějšími tipy na vánoční cukroví. Kulinář Petr Stupka má několik osvědčených rodinných receptů.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!
Jan Rosák, moderátor
Slovo nad zlato
Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.