Podzimní ovoce v kulinářské souhře s masem
Recepty z jablek, hrušek či švestek a jejich kombinace s masem. Spojení sladkých plodin se slanými surovinami je tématem Kuchařského čarování Petra Stupky.
Související
-
Co z jablek a hrušek kromě štrúdlu? Opijte je, osmažte nebo spojte s karamelem
Kulinář Petr Stupka v Kuchařském čarování poradil, jak naložit s plody, kterých často máme ze zahrádky přebytek. Zkuste opilé hrušky, jablíčka v karamelu a smažené ovoce.
-
Jáhlová kaše se švestkami
Mezi skvělé plody podzimu patří švestky a jablka. Pokud je spojíte s jáhlami, vytvoříte chutnou a zdravou snídani. Recept na jáhlovou kaši nabízí výživová poradkyně.
-
Kapr v houbové remuládě
K podzimu patří výlovy, a tak se určitě hodí připravit nějaké rybí jídlo. Kulinář Petr Stupka, autor pořadu Kuchařské čarování, nabízí recept na kapra v houbové remuládě.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka