Jídlo v dobách svatého Václava a podzimní menu

28. září 2021
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Jídlo, pečené maso, vaření. Ilustrační foto

Cesta do kulinářské historie a potom ryze současné recepty pro sváteční příležitost. K poslechu zve kuchař Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Děsivá freska válečné krajiny, u které se nepřestávám smát.

Petr Gojda, slovesný dramaturg, Centrum výroby Českého rozhlasu

Osudy dobrého vojáka Švejka

Osudy dobrého vojáka Švejka KOMPLET

Koupit

Pro jedny šťastný blb a ignorant, pro druhé vychytralý šašek. Pro nadporučíka Lukáše boží dobytek. Pro jedny ikona totálního odcizení a nihilismu, pro jiné bojovník proti válce, pro další anti světec a antihrdina. Čte Oldřich Kaiser