Jak v kuchyni využívat rozličné koření, bylinky, listy a semena

Důležitou součástí jídla, která často určuje jeho charakter, je koření.  Kuchaři mohou využívat rozličné druhy koření, bylin, listů a semen. O některých z nich mluví ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

    Mohlo by vás zajímat

    Nejposlouchanější

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

    Václav Žmolík, moderátor

    ze_světa_lesních_samot.jpg

    Zmizelá osada

    Koupit

    Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.