Jak v kuchyni využívat rozličné koření, bylinky, listy a semena

Největší audioportál na českém internetu

Ilustrační foto | Foto: Fotobanka Pixabay

Jak v kuchyni využívat rozličné koření, bylinky, listy a semena

Důležitou součástí jídla, která často určuje jeho charakter, je koření.  Kuchaři mohou využívat rozličné druhy koření, bylin, listů a semen. O některých z nich mluví ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas

Mohlo by vás zajímat

Nejposlouchanější

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.