Chřestové recepty a domácí mlékárenství
Hlavní roli v Kuchařském čarování tentokrát hraje chřest neboli špargl. Kromě něj se bude kulinář Petr Stupka věnovat i domácímu mlékárenství. Prozradí, jak udělat třeba dobrý tvaroh.
Související
-
Jak správně nakoupit a poté uvařit chřest
Nejen velmi dobrý, ale také zdravý je chřest. Pomáhá ledvinám, dodává vitamíny, posiluje imunitní systém. Co si s ním ale v kuchyni počít? Inspirujte se tipy Petra Stupky.
-
Krémová chřestová polévka
Nevyhazujte odřezky z chřestu. Můžete z nich připravit chutnou polévku. O svůj recept se podělil kulinář Petr Stupka v pořadu Kuchařské čarování.
-
Teplý salát s máslovým chřestem a pečenými bramborami
Chřest je chutná zelenina, kterou bychom na jaře neměli opominout. Jak ho připravit? Výborný je třeba v salátu s bramborami. Vyzkoušejte recept kulináře Petra Stupky.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
![hurvinek.jpg hurvinek.jpg](https://budejovice.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/4c83e43279b642121b870ce888c62be8.jpg?itok=5JPOJ2vm)
![](https://budejovice.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/c61cb9fdb5b8bd1e1a6d06ebcb7110e7.jpg?itok=4Fwwcnre)
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka