Chřest na různé způsoby, sladké i slané
Vaření z chřestu je tématem Kuchařského čarování kulináře Petra Stupka. Bude vyprávět o svých gastronomických zážitcích ze slavností v Ivančicích a nabídne inspiraci na chřest na různé způsoby, sladké i slané.
Související
-
Jak správně nakoupit a poté uvařit chřest
Nejen velmi dobrý, ale také zdravý je chřest. Pomáhá ledvinám, dodává vitamíny, posiluje imunitní systém. Co si s ním ale v kuchyni počít? Inspirujte se tipy Petra Stupky.
-
Teplý salát s máslovým chřestem a pečenými bramborami
Chřest je chutná zelenina, kterou bychom na jaře neměli opominout. Jak ho připravit? Výborný je třeba v salátu s bramborami. Vyzkoušejte recept kulináře Petra Stupky.
-
Netradiční chřestové recepty
O tři chřestové recepty, které vymyslel pro slavnosti v Ivančicích, se podělil kulinář Petr Stupka. Zkuste i vy netradiční pohankové vdolečky s chřestem, ragú a smoothie.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.