Zvěřinové hody

26. říjen 2021
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Zatažené maso přidáme do kastrolu se základem, přidáme nakrájenou rebarboru, divoké koření a zalijeme vínem, vývarem a dusíme
0:00
/
0:00

Inspiraci ze starých i moderních knih pro pokrmy ze zvěřiny nabízí Petr Stupka. Poslechněte si další díl pořadu, který Český rozhlas České Budějovice vysílá už dvacet let.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Když vás chytne klasika, nikdy vás už nepustí. I kdybyste se před ní plazili.

Petr Král, hudební dramaturg a moderátor Českého rozhlasu

Nebojte se klasiky!

Nebojte se klasiky!

Koupit

Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vítr?