Tradiční bramborový salát a další vánoční pokrmy a k tomu vzácné cukroví z Japonska
Vánoční a také trochu japonské Kuchařské čarování nabízí kulinář Petr Stupka. Představí vzácné cukroví, které se připravuje v Japonsku k významným příležitostem. Dále bude řeč o českém tradičním bramborovém salátu a dalších vánočních pokrmech.
Související
-
Vánoční cukroví podle osvědčených rodinných receptů Petra Stupky
Po celý adventní čas bývá pořad Kuchařské čarování zaplněn nejrůznějšími tipy na vánoční cukroví. Kulinář Petr Stupka má několik osvědčených rodinných receptů.
-
Kulinářské tipy a fígle pro přípravu štědrovečerního menu
Rybí polévka, smažený kapr, bramborový salát a vánočka se budou servírovat na Štědrý den. Kuchař Petr Stupka proto přináší několik tipů, jak dobře zvládnout přípravu.
-
Prachatické mandlové perníčky
Tuzemská variace na věhlasné norimberské perníčky. Tak Petr Stupka označuje mandlové perníčky podle regionálního receptu. Zkuste je letos přidat mezi své vánoční cukroví.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.