Thriller Manželé odvedle vypráví napínavý příběh o tom, čeho všeho jsou lidé schopní

19. červenec 2017

Pozitivní ohlasy sbírá nový knižní thriller Manželé odvedle. O tom, že je opravdu strhující, se přesvědčila i autorka pořadu Dámská jízda Mirka Nezvalová, která knihu začala číst v devět hodin večer a odložila ji až po poslední stránce po třetí hodině ranní.

Nikdy nevíte, co se děje na opačné straně zdi.

Vaši sousedé nechtějí, abyste vzali své šestiměsíční dítě na večírek. Nic osobního, ale rušilo by pláčem. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho přijdeme zkontrolovat.

Vaše dcerka spala, když jste ji viděli naposledy. Teď stoupáte po schodech svého mrtvolně tichého domu a vaše nejhorší noční můry se naplnily. Je pryč.

Nikdy předtím u vás nebyla policie. Teď prohlížejí celý váš dům a kdoví, co tam najdou…

Čeho všeho jste schopni vy, když vás přinutí překročit vlastní hranice?

Tak čtenáře uvádí do děje anotace na záložce. Knihu Manželé odvedle vydalo nakladatelství Euromedia v edici Knižní klub. Její autorkou je Shari Lapena, která tímto debutovala jako spisovatelka v žánru thrillerů.

A zřejmě se jí hned první dílo podařilo. Svědčí o tom nadšené ohlasy. Magazín Stylist napsal, že se jedná o thrillerový debut roku, o kterém se nejvíc mluví. Podle Daily Mail je kniha totálně přesvědčivá, absolutně realistická a podaná dokonale efektivním a úsporným stylem. The Times zase píší: „Maximálně napínavé - až do poslední, omračující stránky.“

Všechny články k pořadu Dámská jízda najdete ZDE.

Spustit audio