Silvestrovské a novoroční pohoštění

28. prosinec 2021

Rostbíf, pomazánky, roláda a další tipy na pochutiny, které se hodí pro silvestrovský a novoroční čas, nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Sicilská pomazánka

    Chuť sušených rajčat s česnekem, mořskou rybkou ančovičkou a olivami se snoubí v sicilské pomazánce. Ochutnat ji doporučuje výživová poradkyně Štěpánka Kutišová.

  • Jak připravit drůbež? Tipy na pečení a recept na kohouta na víně

    Jídla z drůbeže byla dříve slavnostní, dnes tvoří základ jídelníčku. V Čechách se využívá hlavně kuřecí maso, ale připravit můžete kachnu, husu, krůtu, perličku i křepelku.

  • Kapr v houbové remuládě

    K podzimu patří výlovy, a tak se určitě hodí připravit nějaké rybí jídlo. Kulinář Petr Stupka, autor pořadu Kuchařské čarování, nabízí recept na kapra v houbové remuládě.