Pochoutkový rok 2023
Pochoutkový rok 2023 se uzavírá. Kdo se stane vítězem?
Soutěžní recepty
-
Pochoutkový rok 2023 vyhrál geniálně jednoduchý recept z typických českých surovin
Na velké finále bylo do velkého sálu Pražské konzervatoře pozváno všech 30 soutěžících se svými rodinami a blízkými. Jaký je ten nejlepší recept roku 2023?
-
Záhorácké závitky s chlupatými knedlíky od Jany Černé kombinují blaženou sladkost i kyselost chutí
Měkoučké maso ovoněné špekem a chuť cibulky se zelím pohladí nejen vaše chuťové pohárky, ale i duši. Kombinace sladkosti a tučnosti masa je hotové blaho v ústech.
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky jsou gastronomickým snem
Bramborové těsto, špenát, osmažená cibulka. Co je lepšího v české kuchyni? Tvaroh bramborové těsto zjemňuje, dodá tradičnímu jídlu zase trochu jinou chuť.
-
Piškotový zákusek s angreštem a sněhovou čepicí od Jiřího Pospíšila chutná jako lahodná zmrzlina
Piškotové těsto s bohatou vrstvou máslovo-vanilkového krému se perfektně snoubí s kyselou chutí angreštu. Peče se jen korpus, zbytek vychladíte v lednici. Rozhodně zkuste!
-
Krokety s houbami a kysaným zelím od Márii Křižkové se smaží na másle. Jsou krásně křupavé
Krokety plněné houbami a se zelím jsou vlastně smažené palačinky. Houby v kombinaci se zelím dodají pokrmu téměř masovou chuť. Hodí se jako chuťovka nebo hlavbní jídlo.
-
Nadýchaný jako obláček, který osloví i chlapy. To je pařížský květák od Miroslavy Jäschkeové
Květák marinovaný v citronovo-petrželovém oleji, obalený v nadýchaném sněhovém těstíčku a dozlatova usmažený je mnohem lepší než květák klasicky obalený ve strouhance.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- následující ›
- poslední »