Pavla Kuchtová

vedoucí redakce zpravodajství

Vede redakci zpravodajství a také připravuje kulturní magazín Kavárna.

Co dělám v rozhlase:
V Českém rozhlase České Budějovice pracuji od roku 2000. Věnovala jsem se především kultuře a publicistice. Připravovala jsem pro posluchače magazín Kulturní revue, spolupracovala na dokumentárním cyklu Jihočeši, sledovala palčivé kauzy v pořadu Bez obalu. 

Nyní společně s kolegy redaktory sledujeme aktuální dění v jihočeském regionu, abychom posluchačům denně přinášeli rychlé a objektivní zpravodajství ze všech koutů a oborů našeho kraje. Připravujeme nejen zpravodajské relace, ale také příspěvky, reportáže a rozhovory do radioproudů. V rámci zpravodajství nyní ještě intenzivně spolupracujeme s ostatními stanicemi Českého rozhlasu. 

Zároveň připravuji od roku 2017 kulturní magazín Kavárna, který se vysílá v neděli po 18. hodině.

Před rozhlasem:
Moje cesta do rozhlasu vedla přes noviny a televizi. Začínala jsem v jedné soukromé televizní stanici, dva roky jsem byla redaktorkou Mladé fronty Dnes. Když přišla nabídka z Českého rozhlasu, neváhala jsem ani chvíli.

Co mě baví:
Mým hobby je kultura. Chodím na koncerty a do divadla, mám ráda atmosféru letních festivalů, pouličních happeningů i hudebních klubů. Baví mě také lyžování i běžky, cyklistika, kolečkové brusle a objevování nových míst. 

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové