Masopustní rolády a další dobroty
Inspiraci pro všední i sváteční čarování v kuchyni servíruje kulinář Petr Stupka.
Související
-
Tradiční masopustní koblihy, moderní koblížky a boží milosti
Čerstvé koblížky a další smažené sladké pečivo neodmyslitelně patří k tradičnímu jihočeskému masopustu. Vyzkoušejte tři recepty podle kulináře Petra Stupky.
-
Tradiční zabijačkové recepty – ovar, jitrnice, guláš, tlačenka
Zima je obdobím zabijaček. Mnoho rodin si stále připravuje zabijačkové pochoutky. Pokud si nejste jisti, jak na tradiční ovar či tlačenku, vyzkoušejte recepty Petra Stupky.
-
Domácí chléb
Chléb je po tisíce let jedním z nejhlavnějších pokrmů, který znají lidé na celém světě. Má stovky podob i chutí. Petr Stupka poradil, jak si doma připravit vlastní chléb.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Anglický humor, který léčí! A nestárne…
Vladimír Kroc, moderátor


Doktor v domě
Populární humoristická kniha ze života mediků, lékařů a jejich pacientů.