Malé lovecké menu a čarování s dýněmi
Zvěřina na talíři – polévka, paštika, pečeně. Inspiraci na malé lovecké menu nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka. K tomu přidá čarování s dýněmi v kuchyni a recept na podzimní koláč s dýní.
Související
-
Recepty ze zvěřiny – zámecká paštika a masový koláč
Podzim je ideální čas na divočinu a zvěřinové hody. Kromě guláše nebo polévky můžete vyzkoušet paštiku a jelení koláč podle Petra Stupky. Určitě vám budou chutnat.
-
Pečená dýně jako příloha
Dýně prospívá trávení, doporučuje se i při různých chorobách. Můžete ozvláštnit svůj jídelníček a připravit z ní chutnou přílohu. Recept je velmi jednoduchý.
-
Poctivá domácí paštika podle desatera Petra Stupky
Udělat dobrou zvěřinovou paštiku je výzva. Ale i radost. Pokud totiž zvládnete základy přípravy, můžete si pak už připravovat masové pomazánky s rozmanitými ingrediencemi.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.