Kniha Ještě můžu vzlétnout chce pomoci ženám, aby dokázaly udělat další krok

20. červen 2018

Laskavý průvodce ženy středního věku. Tak zní podtitul knihy Ještě můžu vzlétnout, kterou napsala Monika Hodáčová. Zalistovala jí autorka pořadu Dámská jízda Mirka Nezvalová.

Monika Hodáčová pochází z jižních Čech, střídavě žije v Písku a v Praze. Pracovala jako učitelka, lektorka programů pro děti i dospělé a také rodinná terapeutka. Zároveň zpracovává vzpomínky pamětníků pro společnost Post Bellum.

Věří, že nikdy není pozdě na to, abychom si plnili své sny. Její kniha Ještě můžu vzlétnou je jakýmsi návodem na to, jak v životě udělat další krok.

Kniha dává návod, jak si za čtyři týdny udělat pořádek nejen v hlavě

Kniha Pořádek nejen v hlavě

28 dní pro jednodušší život. Tak zní podtitul knihy Pořádek nejen hlavě Michaely Dombrovské, kterou vydalo nakladatelství Grada Publishing. Publikací zalistovala autorka pořadu Dámská jízda Mirka Nezvalová.

Autorka píše: „Říká se, že klíč k tajemství života nosíme každý ve svém srdci.“ V knize otevírá osm tajemství života jako prostor, kde se odehrává většina našeho života. Jedna z kapitol má například název O šťastném dětství, další O partnerství nebo O zdraví a nemoci.

V závěru připomíná: „Každá z nás se může podívat na svůj život z výšky, otevřít se novým možnostem, nové inspiraci, novým vztahům, prostě vzlétnout.“

Spustit audio

Související