Kniha dává návod, jak si za čtyři týdny udělat pořádek nejen v hlavě

16. květen 2018

28 dní pro jednodušší život. Tak zní podtitul knihy Pořádek nejen hlavě Michaely Dombrovské, kterou vydalo nakladatelství Grada Publishing. Publikací zalistovala autorka pořadu Dámská jízda Mirka Nezvalová.

Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i své mysli. Díky spoustě tipů a názorných příběhů budete mít za pouhých 28 dní hotový úklid ve čtyřech důležitých oblastech svého života.

Proč jsou Dánové nejšťastnějším národem? Žijí podle hygge. Zkuste to také

Kniha Hygge, kterou napsala Marie Tourell Soderbergová, v češtině vydalo nakladatelství Euromedia

Knihu, která by vás měla dovést ke štěstí, vydalo v Čechách nakladatelství Euromedia. Její autorkou je Marie Tourell Soderbergová. Publikací s tajemným názvem Hygge zalistovala autorka pořadu Dámská jízda.

Očista podle autorky přinese pocit svobody, příliv nové energie, nápadů a objevů. Oddechnete si od nepořádku nejen kolem sebe, ale i v sobě, vyřešíte nefunkční vztahy, začnete lépe pečovat o své zdraví a pročistíte a uspořádáte si i svou mysl.

Michaela Dombrovská například pro první týden zdůrazňuje, že je důležitý úklid prostoru kolem nás a věcí, které nás obklopují. Ženy by si podle ní každý týden měly vyhradit chvíli pro uspořádání své kabelky.

Spustit audio

Související