Jak se vaří v pobaltských zemích? Litva, Lotyšsko a Estonsko nám možná splývají, ale jsou to svébytné gastronomické veličiny

Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy 03213729.jpeg
0:00
/
0:00

Oblíbený kulinářský pořad připravuje a slovem provází Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Když vás chytne klasika, nikdy vás už nepustí. I kdybyste se před ní plazili.

Petr Král, hudební dramaturg a moderátor Českého rozhlasu

Nebojte se klasiky!

Nebojte se klasiky!

Koupit

Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vítr?