Inspirace na lehké jarní menu

Salát z marinovaného lososa, kuře v kokosové omáčce a zelenině,
jablíčko v županu a čokoládě. Inspiraci na lehké jarní menu nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. K tomu přidá sedm tipů, jak v kuchyni využít kopřivy.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.