Grilovací fígle a triky

16. červen 2020

Speciality a nápady, které se hodí pro venkovní grilování, ale i domácí přípravu na pánvi, nabízí kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka
Spustit audio

Související

  • Sedm nejčastějších chyb při grilování

    Na grilovací nešvary se rozhodl na začátku letošní sezony poukázat Petr Stupka v Kuchařském čarování. Všeobecně připomněl některé problematické věci, které děláme.

  • Grilovaný a pestrý salát

    Grilování nemusí být vždy spojeno jen s uzeninami a masem. Velmi chutná je také na grilu upravená zelenina. Zkuste ji opéct podle receptu kulináře Petra Stupky.

  • Grilovací omáčka z červeného rybízu

    Rybíz je skvělým zdrojem vitaminu C a vlákniny a dobrým zdrojem vápníku, železa, draslíku a vitaminů A a B. Zkuste z něj připravit omáčku k masu podle Štěpánky Kutišové.