Fígle a triky pro štědrovečerní menu
Kuchařské fígle a triky pro štědrovečerní menu, například osvědčený recept na ochucení bramborového salátu a svátečního kubu, i nahlédnutí do finské tradiční vánoční kuchyně nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Související
-
Kulinářské tipy a fígle pro přípravu štědrovečerního menu
Rybí polévka, smažený kapr, bramborový salát a vánočka se budou servírovat na Štědrý den. Kuchař Petr Stupka proto přináší několik tipů, jak dobře zvládnout přípravu.
-
Alchymie bramborového salátu
Bramborový salát má mnoho podob. A pokud se zadaří, jsou všechny výtečné. A dokonce i zdravé – ne do všech salátů je nutné dávat majonézu. Pár tipů má kulinář Petr Stupka.
-
Kapr podle pánů z Rožmberka
Autentický recept získal ve státním archivu na zámku v Třeboni autor pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka. Vyzkoušejte tuto rybí pochoutku i vy.
Více o tématu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.