Dýně hokaido v kuchyni

Omeleta k snídani, polévka, dušená, pečená i grilovaná zelenina nebo koláč. Inspiraci, jak využít při vaření dýni, nabízí ve svém pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • 10 způsobů, jak využít cukety, dýně a patisony

    Populární součástí letního jídelníčku se staly cukety. Ty můžete konzumovat klidně syrové, nebo je upravit na řadu způsobů. Kuchař Petr Stupka nabízí svůj seznam nápadů.

  • Pečená dýně jako příloha

    Dýně prospívá trávení, doporučuje se i při různých chorobách. Můžete ozvláštnit svůj jídelníček a připravit z ní chutnou přílohu. Recept je velmi jednoduchý.

  • Krémová zeleninová polévka

    Polévka ze zeleniny, kterou můžete sebrat na vlastní zahrádce, zjemněná smetanou se skvěle hodí do obědového menu nebo třeba jako lehká večeře. Zkuste recept Petra Stupky.

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Tohle není povídání na dobrou noc, k zamyšlení určitě.

moderátor Jan Pokorný

tata.jpg

Tata a jeho syn

Koupit

Autorské povídky známého divadelníka a spisovatele A. G. v jeho vlastním podání. Tata a jeho syn je sbírkou úsměvných příběhů na motivy skutečných událostí, ovšem ve skutečných kulisách a především ve skutečné době.