10 variací z 10 zemí na téma hovězí maso a ještě něco navíc
28. květen 2024
Pokrmy, jakož i lahůdky z Evropy vybral pro své Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka. Nabídne 10 variací z 10 zemí na téma hovězí maso, k tomu procházku bylinkovou zahrádkou pro slavný svazeček natí „buké garny“ a nakonec italské mandlové sušenky.
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.