10 variací z 10 zemí na téma hovězí maso a ještě něco navíc

28. květen 2024

Pokrmy, jakož i lahůdky z Evropy vybral pro své Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka. Nabídne 10 variací z 10 zemí na téma hovězí maso, k tomu procházku bylinkovou zahrádkou pro slavný svazeček natí „buké garny“ a nakonec italské mandlové sušenky.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Hovězí maso po anglicku

    Maso po anglicku je způsob pečení, díky kterému je poté plátek ukrojený z pečínky uprostřed růžový. Zkuste doma připravit klasický „rostbíf“ podle návodu Petra Stupky.

  • Italské mandlové sušenky

    Originální recept na sladké mandlové sušenky nabídl posluchačům v pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka. Jejich příprava je snadná, upečte si je doma.

  • Vinařský hovězí guláš

    Jižní Morava je vinný kraj, a to se projevuje i v receptu na hovězí guláš, který odsud pochází. Jako inspiraci pro všední i sváteční vaření ho nabízí kulinář Petr Stupka.

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.