Přejít k hlavnímu obsahu
Český Rozhlas
  • iRozhlas
  • Program
  • mujRozhlas
  • Stanice
  • O rozhlase

Poslouchejte živě

Stanice Audioarchiv Podcasty
  • Podcasty
  • Komentáře
  • Kultura
  • Sport
  • Jak nás naladíte
  • Hry, četby, povídky
  • Věda
  • Náboženství
  • Digitální rádio
  • Historie
  • Příroda
  • Publicistika v obraze
  • Zelená vlna
  • Radiotéka - Kupte si audioknihu
  • Rozhlasový poplatek
České Budějovice
Přehrát
  • Program
  • Audioarchiv
  • Kamery

Jídlo

  • Program
  • Pořady
  • Audioarchiv
  • Playlisty
  • Lidé
  • Kamery
  • O nás
  • Jak nás naladíte
  • Kontakt
  • Naše akce
  • O čem se mluví
  • Orchestr
  • Recepty
  • Video
  • Zprávy

10 variací z 10 zemí na téma hovězí maso a ještě něco navíc

28. květen 2024
Kuchařské čarování

Pokrmy, jakož i lahůdky z Evropy vybral pro své Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka. Nabídne 10 variací z 10 zemí na téma hovězí maso, k tomu procházku bylinkovou zahrádkou pro slavný svazeček natí „buké garny“ a nakonec italské mandlové sušenky.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Sdílet
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Spustit audio
  • Všechny díly pořadu na mujRozhlas

Mohlo by vás zajímat

  • Hovězí sous vide | foto: Petr Stupka,  Český rozhlas
    Hovězí sous vide | foto: Petr Stupka,  Český rozhlas

    Hovězí maso po anglicku

  • Ilustrační foto | foto: Shutterstock
    Ilustrační foto | foto: Shutterstock

    Italské mandlové sušenky

  • Ilustrační foto | foto: Shutterstock
    Ilustrační foto | foto: Shutterstock

    Vinařský hovězí guláš

Jak nás naladíte na DABu

Více z pořadu

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Phúc Long,  Unsplash,  Licence Unsplash
    Přehrát

    Salátové variace

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Fotobanka Shutterstock
    Přehrát

    Těstoviny a mnoho nápadů, jak s nimi čarovat v kuchyni

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Fotobanka Pixabay
    Přehrát

    Koření a kořenění a speciality z palačinek

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Dagmar Heřtová,  iROZHLAS.cz
    Přehrát

    Jehněčí maso a využití vařených vajec po Velikonocích

E-shop Českého rozhlasu

Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.

František Novotný, moderátor

setkani_2100x1400.jpg

Setkání s Karlem Čapkem

Koupit

Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.

  • Moravské pověsti

    vybral a sestavil Zdeněk Truhlář

    Koupit
  • Operette gala

    Kateřina Kněžíková a Adam Plachetka

    Koupit
  • Vražda v zastoupení

    Josef Škvorecký a Jan Zábrana

    Koupit

Český rozhlas
Zprávy
Koronavirus
Stanice
eShop
mujRozhlas
Živé vysílání
Audioarchiv
Podcasty
Mobilní aplikace
O nás
Jak nás naladíte
Nápověda
Lidé v rádiu
Kariéra
Kontakt
Rozhlasový poplatek
Sledujte nás
Facebook
X
Youtube
Instagram
LinkedIn
Český rozhlas

Cookies Osobní údaje Podmínky užití English

© 1997-2025 Český rozhlas