Kulinářská kouzla s rybami

22. listopad 2022

Staročeský pečený kapr, kapr podle pánů z Rožmberka, kapří hranolky. Recepty na několik rybích specialit nabízí ve svém Kuchařské čarování Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Kapr v houbové remuládě

    K podzimu patří výlovy, a tak se určitě hodí připravit nějaké rybí jídlo. Kulinář Petr Stupka, autor pořadu Kuchařské čarování, nabízí recept na kapra v houbové remuládě.

  • Kapr podle pánů z Rožmberka

    Autentický recept získal ve státním archivu na zámku v Třeboni autor pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka. Vyzkoušejte tuto rybí pochoutku i vy.

  • Pečený kapr s pivní omáčkou a křenem

    Recept získal kulinář Petr Stupka z německé kuchyně. Originál pochází z Meiningenu. „Když jsem tento pokrm jedl, podával se pečený candát, ale správně má být kapr,“ dodává.