Vstupenky na mistrovství světa v hokeji žen v Budějovicích si mohou přednostně koupit držitelé permanentek na Motor

23. říjen 2024 15:04

Po zisku zlatých medailí v hokeji mužů si na světovém šampionátu před domácími fanoušky zahrají také ženy. Mistrovství světa v ledním hokeji žen se uskuteční v Českých Budějovicích od 9. do 20. dubna 2025. Pořadatelé se chystají spustit předprodej vstupenek.

„Fanoušci by teď rozhodně měli čekat na spuštění předprodeje, koupit vstupenky a pak už jenom připravit další členy rodiny, kamarády, kohokoliv, protože to bude velký zážitek,“ říká generální sekretář mistrovství světa v hokeji žen Jiří Šindler.

Vstupenky na světový šampionát v Českých Budějovicích se začnou prodávat 7. listopadu ve 12 hodin. Výhodu ale budou mít držitelé permanentek na zápasy extraligového Motoru. „Od 1. do 6. listopadu si budou moci koupit všechny vstupenky a také speciální balíček Sleduj hrdinku, to znamená čtyři české zápasy ve skupině plus čtvrtfinálové utkání,“ vysvětluje Jiří Šindler.

Český tým by v roli kapitánky měla vést Aneta Tejralová. Podle ní bude pro některé hráčky účast na mistrovství světa na jihu Čech vrcholem nejen sezony, ale možná celé kariéry. „To bude taková třešnička na dortu. Jsme moc rády, že se tohoto můžeme v naší kariéře zúčastnit,“ komentuje.

Přípravné zápasy odehrají týmy nejen v českobudějovické Budvar aréně, ale i na zimních stadionech v Písku, Jindřichově Hradci a v Táboře.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související