Silvestrovské kuchařské vzpomínky a přeřeky
V poslední den roku se kulinář Petr Stupka podělí o své silvestrovské kuchařské vzpomínky a také rozhlasové přeřeky, jak je zaznamenal a uchoval mistr zvuku Michal Kolář.
Související
-
Kuchař Petr Stupka najezdil po Japonsku čtyři tisíce kilometrů, překvapila ho všudypřítomná čistota
Francie, Itálie nebo teď čerstvě Japonsko – vůně a chutě ze všech koutů světa do vysílání Českého rozhlasu České Budějovice už přes dvě dekády přináší kuchař Petr Stupka.
-
Co mám zase, sakra, vařit? Poradit se ve své knize snaží kulinář Petr Stupka
Autor pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka zalistuje svou novou knihou. V ní se snaží odpovědět na věčnou otázku: Co mám zase, sakra, vařit? Tak zní i název samotné knihy.
-
Kuchařské čarování složené z přání a dotazů věrných posluchačů
Petr Stupka tentokrát uvaří ve vakuu kachní prsa a jiné dobroty, pozvolna upeče a pak roztrhá maso na speciální salát a nakonec budou borůvkové borovanské knedlíky.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.