Předjarní zelené lupení a jeho využití v kuchyni

10. březen 2020

Největší audioportál na českém internetu

Ilustrační foto | Foto: Fotobanka Pixabay

Předjarní zelené lupení a jeho využití v kuchyni

Naši pradávní předkové dobře věděli, jak mocné jsou různé jarní výhonky, klíčky, lístečky a dokonce i pupeny. Jak je využívat dnes, radí kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka

Nejposlouchanější

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

Zmizelá osada

Koupit

Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.