Nedělní Noční linka: Jak vycházíte v životě s lidmi?

18. červenec 2021

Myslíte, že se dokážete domluvit, vyjít s každým? Jste rádi v kontaktu s lidmi? Jací lidé jsou na vaší frekvenci,jsou to lidé se stejnými zájmy, pohledem na život, koníčky? Vyhledáváte lidi se smyslem pro humor?

Navazujete rádi nové kontakty, vyhledáváte společnost a nebo vám plně stačí léty prověřený kamarád nebo přítel, který je pro vás vším?

Ne vždy si můžeme vybrat s kým se v životě setkáme. Někdy musíme jednat i s lidmi, kteří nám zrovna příjemní nejsou. Když už se někým rádi obklopujeme, tak to jsou většinou lidé, kteří jsou našim zrcadlem. Je nám s nimi dobře, protože jsou na stejné vlně, máme si s nimi co říct, mají podobný smysl pro humor, spojují nás s nimi i společné zájmy a koníčky.

O takových lidech vašeho života můžete také vyprávět Karlovi Sladkému v dnešní Noční lince. Je pro vás důležité, kým se v životě obklopujete? Máte své lidi se kterými je vám dobře a mohou vás i něčím v životě "obohatit"? Poznáváte rádi i nové? A dokážete vyjít s každým?

Prožijte dvě hodiny s moderátorem Karlem Sladkým a lidmi na stejné vlně, na vlně Noční linky ve společném vysílání všech regionálních stanic Českého rozhlasu. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.