Na českobudějovickém výstavišti začíná podzimní Hobby

14. říjen 2010

Od čtvrtka do neděle se na Výstavišti v Českých Budějovicích odehrají dvě prodejní výstavy s názvy Hobby podzim a Móda show. Otevřeny budou denně od 9 do 18 hodin, v neděli pouze do 17 hodin. Zatímco koníčkům bude věnováno několik pavilonů včetně volných ploch výstaviště, čtrnáctý ročník festivalu módy je soustředěn do pavilonu Z.

A jak Českému rozhlasu řekla Michaela Bébrová, vedoucí útvaru výstav, návštěvníci Výstaviště České Budějovice se mohou těšit jak na tradiční, tak i na nezvyklé hobby programy: „Návštěvníci určitě v rámci výstavy Hobby naleznou to, nač jsou zvyklí. Tedy potřeby pro kutily a zahrádkáře, poradny pro včelaře a kaktusáře nebo pěstitele orchidejí. K podzimu patří i houby, takže také mykologickou poradnu. Tentokrát máme připravenu novinku, kterou je esoterika, to znamená věci tajemné a duchovní. V rámci festivalu věštění Květy Fialové budou na výstavišti čarodějky, šamani, numerologové, astrologové a podobně.“

Součástí programu výstav Hobby podzim a Móda show bude v pavilonu B1 českobudějovického výstaviště i bohatý doprovodný program.

Spustit audio