Moravanka Jana Slabáka po padesáti letech ukončí svou činnost a rozloučí se s pódii

14. říjen 2021

Libkovanka pořádá v sobotu 16. října pořádá v Častrově na Pelhřimovsku svůj Libkovankafest. Jako hosta pozvala legendární Moravanku. Lístky na akci jsou beznadějně vyprodány a není divu!

Moravanka Jana Slabáka totiž v brzké době navždy ukončí svou činnost a po padesáti letech se odebere na odpočinek. Do konce tohoto roku má ale v plánu ještě několik koncertů.

Léto s přehršlí akcí máme za sebou, některé kapely se již budou chystat na plesovou sezónu, ale Krajanka Václava Hlaváčka letos ještě několik vystoupení má. Například v pátek 15. října zahraje v Pardubicích v Sukově koncertní síni od 15 hodin. Bude to v rámci festivalu Pardubice 2021, na kterém se představí hlavně bigbandy.

Rožmitálská Venkovanka zve všechny milovníky dobré dechovky na svůj podzimní koncert, který se bude konat v neděli 17. října od 18 hodin ve Společenském centru v Rožmitále pod Třemšínem. Novými tvářemi doplněný orchestr působí na české dechovkové scéně už čtvrt století a vede ho trumpetista Josef Janoušek.

Pozvánky na několik pěkných akcí s dechovkami přináší magazín Dechovkovinky. Dále oslavíme dvoje muzikantské narozeniny a představíme novinku od Orchestru Dalibora Kaprase.

Spustit audio

Související