Gól v poslední minutě zápasu zajistil fotbalistům budějovického Dynama vítězství nad Libercem

15. duben 2024

Infarktový závěr zápasu přinesl fotbalistům Dynama České Budějovice tři body. Během šesti minut v závěru prvoligového utkání s Libercem padly dokonce dva góly. Sportovní ozvěny byly u toho.

Dynamo České Budějovice zase inkasovalo v úvodu zápasu. Rozuzlení hráči divákům ale nabídli až v závěru. V nastavených šesti minutách nejprve hosté z Liberce vyrovnali, ale v poslední minutě dokázali budějovičtí fotbalisté vstřelit vítězný gól.

Liberecký trenér Luboš Kozel popsal závěr utkání jako bláznivý. „Měli jsme dobrý vstup, pak byly Budějovice trochu aktivnější a v momentě, kdy už to vypadalo, že půjdeme do kabin, dostaneme tak laciný gól. Pak už jsme jen riskovali kvůli tomu, abychom vyrovnali, což se nám podařilo, a nakonec jsme vlastní hloupostí domácím dovolili dokonce dvě šance a oni rozhodli,“ shrnul.

Liberec tedy prohrál na hřišti posledního týmu prvoligové tabulky. Přesto Luboš Kozel nechtěl mluvit o podcenění. „To určitě ne, Budějovice doma jsou silné. To jsme věděli, že to bude zápas jako každý jiný,“ řekl.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související