Datum plné dvojek prý přinese lásku a harmonii. Mnoho párů si ho proto vybralo pro svatbu

22. únor 2022 17:00

Magické datum 22. 2. 2022 přilákalo k oltáři mnoho ženichů a nevěst po celé republice. Byl mezi nimi i správce ledové magistrály na Lipně Antonín Labaj, častý aktér reportáží Českého rozhlasu. Lásku a věrnost si slíbil se svou partnerkou Jitkou v obřadní síni hlubockého zámku.

„Tak jsem to během obřadu spočítal, jsme spolu čtrnáct let. Úžasné je na tom to, že na naší svatbě nám naše děti dělaly svědky. Prostě jsme jedna velká rodina, to bylo nejvíc,“ usmíval se Antonín Labaj.

22. 2. 2022 je bezesporu magické datum a podle numerologů lidem přinese lásku a harmonii. Pro novomanžele Labajovi bylo sváteční i v tom, že se jim konečně napočtvrté povedlo uspořádat svatbu. „My jsme to opravdu plánovali už třikrát, ale vždycky se prostě něco stalo a nevyšlo to,“ potvrdil Antonín Labaj.

„Ono se nabízelo, že už by to mohlo vyjít, a to datum nám tam vklouzlo úplně samo, takže nebylo nad čím váhat,“ dodala Jitka Labajová.

Novomanželé ještě přichystali překvapení na 22.22 hodin. „Provedeme slavnostní ponor do otužilecké klece na Lipně. Tam jsme se původně chtěli brát, ale počasí nám to zhatilo,“ prozradil ženich.

Zatímco v Hluboké nad Vltavou se v úterý 22. února vzaly čtyři páry, v Českých Budějovicích si své ano řeklo celkem 24 ženichů a nevěst, nejmladší se narodil v roce 1995 a nejstarší v roce 1970.

Spustit audio

Související